Söndag igen

Veckan har gått alldeles för fort kan jag tycka.

Drog till hässleholm i fredags och har spenderat en jätte mysig helg där med god mat, god dricka och massa trevligt sällskap så man är lite trött och seg idag med tanke på långa nätter som det lätt blir när man är borta.

Resterade kväll blir det att ta det lugnt och mysa så man samlar energi inför en ny vecka med jobb sökande och intervjuer för jobb.

Kram
Carro

Intressant dag

Idag har det varit en intressant dag på vuxendagis.
Mitt i allt när man satt och kolla rundor lite så kom chefen för bygget in ochn frågade om jag ville hjälpa honom lite med att kolla upp information till ett arbete, så dagen har spenderats till viss del till att leta information om en seriemördare. Soft dag måste jag säga.

Nä nu är det strax dags att dra och möta gumman som kommer på besök och sen hemåt för att fixa oxh dona lite.

Have a nice day

Carro

Duktig flicka

Idag är jag riktigt stolt över mig själv.
Sedan jag kom innanför dörren så har det varit full rulle på mig, sprang ut med en hög tidningar direkt innan jag ställt skorna och sen efter lite lunch så blev det till att börja plocka upp skit.
När man väl är igång så brukar det rulla på så både toan, vasken och badkaret fick sig en runda så nu ser det ut som ett badrum igen och sen blev det ut med lite mer tidningar och lite mer sopor.

vad som kommer hända i övrigt ikväll får vi se.

Laters

Carro


Det var den helgen det

Söndag kväll igen vilket innebär att helgen åter igen sprungit iväg alldeles för fort.
Vakande av att mobilen ringde och gumman som var på andra sidan ville att jag skulle hänga med till väla för att fördriva tiden.
Kvick som man är ibland han man både äta frukost och klä sig i lugn och ro innan det bara v till bussen för att möta upp gumman.
Själva dagen på väla var faktiskt ganska lyckad för jag fick med mig en snygg tröja och ett par nya jeans med mig hem men kan kanske inte säga att man varit jätte mycket på topp med tanke på de senaste dagarnas sena nätter.
Efter att väntat på bussen i lite över en timme i helsingborg så kom man hem och fick stoppat lite middag i magen och snart efter man sett Csi som jag missade i måndags så väntar sängen med lite väl behövlig sömn.

Ha en trevlig vecka

Carro

Trevlig helg

Första provdagen på förhoppningvis nya jobbet gick bra och jag trives jätte bra så får hoppas det kommer funka, det är dock en liten bit att gå dit och jag kan inte jobba alla passen som finns där med det ska nog kunna lösa sig hoppas jag.

I övrigt har det varit en ganska lugn helg med mycket mys i soffan och sovmorgon vilket jag tror jag verkligen behöver för jag sov länge i morse.
Var vaken väldigt sent i natt vilket hade sin anledning då söta j och c äntligen fick välkommna sig lille son som föddes i natt, stort grattis till er båda.

Idag blev det en runda till svärföräldrarna där det blev lite fotboll på tv:n och svärmors jätte goda biffar till middag, och kvällen kommer troligen som igår att spenderas i soffan med mys framför tv och hoppas på lite bra filmer medans gubben är och underhåller sin polare med lite tv spel.

ha en underbar helg alla.

Kram Carro

Torsdag

Ja då har dagen kommit när jag åter igen på nervösa ben ska vandra in på ett potensiellt nytt arbete och jag kan lugnt säga att jag är mög nervös.

Har fått lite underbar sovmorgon idag som det visade sig var mycket behövlig för jag känner mig piggare än på länge och jag har gott om tid på mig att förbereda mig för kvällens arbete med dusch och kläder och allt det där.

Det enda tråkiga är att jag kommer missa kvällens match för röge så ska kolla om dom lagt upp den på sport klipp ännu så jag iallafall kan få slutresultatet när jag slutat jobba.

Ja just det, idag är det st patric´s day i irland så gröna kläder är ett måste och egentligen lite gott att dricka med men det kommer jag att missa eftersom jag jobbar sent och ska upp tidigt i morgon och palla min rumpa till vuxen dagis igen.

får bli lite lunch nu så får se om jag hinner uppdatera bloggen något mera idag.

Ha en super dag

Kram

Carro

Tillbaka igen

Kollade precis vad som var förra inlägget och oj va det hänt mycket sedan dess.

Rögle blev klara för kvalet till elitserien på lördagen efter malmö matchen och spelade första kvalmatchen mot örebro i måndags (idag onsdag) som dom med nöd och näppe vann. Man kan lugnt säga att man var närvös och satt på nålar de sista 20 minuterna. Imorgon väntar nästa match som jag tyvärr kommer missa pga att jag inte kommer ha tillgång till varken datorn eller mobilen.

Vuxen dagis får fortfarande besök dagligen måndag till fredag och kommer så fortsätta ett tag till om inget förändras helt plötsigt.

Hade en anställnigs intervju inbokad på måndagen efter mitt vackra fall på på golvet men som tur var så höll sig både knä och höft sig i skinnet så hade inte så ont. Intervjun gick jätte bra och det snackades om att jag troligen skulle få ett samtal från något av ställena som hon basade över, och sagt och gjort ca 1,5 vecka senare så kom det ett samtal så ska prova på stället nu imorgon och på onsdag nästa vecka så får vi hoppas allt funkar med stället och pendlingen.

I överigt har det varit ganska lugnt för min del, varit på en förlovningsfest hos vänner och besökt mamma och min polare i helgen som precis varit.

nu blir det att fortsätta följa lite elitserie hockey på våran minimala tv iväntan på lite serie premiärer.

Puss och kram

Carro

RSS 2.0